החבילות המומלצות ביותר עבור חבילות אינטרנט לעסקים – מה חשוב לדעת

זוכרים שפעם חבילות סלולר עלו הון תועפות? אז באמת הייתה חשיבות לחבילות עסקיות שהיו יכולים להוזיל את המחירים באופן ניכר עבור מי שהטלפון שימש לו ככלי עבודה יום יומי.

היום גם החיבור לאינטרנט הפך למצרך נפוץ ועבור מרבית העסקים עלות החיבור עצמו היא שולית. אבל האם זה מספיק? לא בהכרח. מסתבר שגם בעידן של "האינטרנט לכל דורש" יש עדיין חבילות אינטרנט לעסקים שכוללות תוספות שונות שלא תוכלו למצוא ב"אינטרנט רגיל" :

הגנת סייבר: הגנת סייבר למחשב בייתי בדרך כלל מסתכמת בתקנת כמה תוכנות ולפעמיים גם סינון ברמת הספק. לעומת זאת, הגנת סייבר לעסק צריכה לכלול גם פתרונות לרשת המשרדית עצמה כדי לאבטח אותה מפני גורמים חיצוניים.

גיבוי בענן: ספקים רבים מאפשרים לנצל את השטח בענן על מנת לבצע גיבוי אוטומטי של המידע בתוך הארגון או העסק לענן מרוחק. הדבר יכול לחסוך את הצורך להתאים את התוכנה המתאימה לכל מחשב בנפרד.

מסלולי תמיכה טכנית: כמעט בכל חברה היום יש מוקד מיוחד לפניות עסקיות, מה שמקצר באופן משמעותי את זמן ההמתנה.

מה מציעות החברות השונות?

בזק בינלאומי: מסלול גיבוי לעסק, מסלול הגנת Cyber ומסלול אופיס

פרטנר: מגוון חבילות עם או בלי הגנת סייבר המשלבות גם מנוי סלולרי והתקנה של ראוטר. יש לשים לב שחלק מן החבילות הן על תשתית סלולר (LTE) עם נפח הורדה של עד 300 GB  (מעל ומעבר לרוב הצרכים המשרדיים).

הוט: חבילות משולבות של אינטרנט וטלפון קווי עם הגנת סייבר ומצלמות אבטחה. מהירות של עד 500 מגה.

טריפל C: מציעה חיבור למגוון התשתיות השונות: סלולר, אינטרנט בכבלים, אינטרנט סיבים אופטיים (של ITC) ו-DSL. קיימת גם אפשרות לתשתיות מיוחדות (ראו בפסקה הבאה)

מלבד זאת, יש חברות שמציעות תשתיות מיוחדות הידועות גם כ-"קווי תמסורת" מסוג SDH,Metro ו-IPVPN. אלו מיועדות לעסקים וארגונים הזקוקים לאינטרנט "כבד" כגון שיחות וועידה מרובות משתתפים, אך גם המחיר בהתאם (החל מכמה מאות שקלים לחודש). קיים גם פתרון עסקי לסיבים אופטיים בשם Dark Fiber.

יתרון נוסף של התשתיות האלו הוא שהן סימטריות. כלומר, מהירות ההורדה שווה למהירות ההעלאה.

החבילות המומלצות ביותר עבור חבילות אינטרנט לעסקים – מה חשוב לדעת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *